viernes, 3 de abril de 2009

Ens la juguem al Barjauleta

*En español al final del texto, claro

Us deixo un post d'urgència abans d'enfilar cap a l'Empordà. Guardiola i els seus brivalls afronten avui al Nou Barjauleta -sí, rèplica del Campo Nuevo que ens etziben els cràpules del papanatisme brunetil- un duel decisiu per confirmar el seu favoritisme inqüestionable al títol de Lliga.

El matx arriba encavalcat entre dues circumstàncies de notable adversitat, una doble pinça amenaçadora. D'una banda, la golafreria de Blatter i la seva cohort d'engolidors de canapés ens torna els gladiadors macats, jetlagats i, en el millor dels casos, pagats de si mateixos. De l'altra, la imminència del llaminer superxoc amb els atletes bavaresos invita a la reserva de forces i l'encongiment de cames.

El perill d'un ensopec inoportú i pertorbador és, doncs, real. Tant com ho és l'oportunitat d'un fiasco de les hordes de Satan a La Rosaleda.

Encomanem-nos com hem fet al llarg d'aquesta delectable temporada al nostre redemptor de Santpedor. I que a en JPJ i en jpréixens, ambaixadors d'aquesta esbojarrada plataforma a Pucela, els provi el lletó que s'hauran ficat entre cap i coll unes hores abans.

---------------------------------------------------------------------------------

NOS LA JUGAMOS EN ZORRILLA
Os dejo un post de urgencia antes de partir hacia el Empordà. Guardiola y sus brivalls afrontan hoy en el Nou Barjauleta (Nuevo Zorrilla) -sí, réplica del Campo Nuevo que nos espetan los crápulas del papanatismo brunetil- un duelo decisivo para confirmar su favoritismo incuestionable al título de Liga.

El match llega encabalgado entre dos circunstancias de notable adversidad, una doble pinza amenazadora. De un lado, la glotonería de Blatter y su cohorte de tragadores de canapés nos devuelve los gladiadores magullados, jetlagados y, en el mejor de los casos, pagados de sí mismos. Del otro, la imminencia del apetitoso superchoque ante los atletas bávaros invita a la reserva de fuerzas y al encogimiento de piernas.

El peligro de un tropezón inoportuno y perturbador es, pues, real. Tanto com lo es la oportunidad de un fiasco de las hordas de Satán en La Rosaleda.

Encomendémonos como hemos hecho a lo largo de esta deliciosa temporada a nuestro redentor de Santpedor. I que a JPJ y a jpréixens, embajadores de esta alocada plataforma en Pucela, les sienta bien el lechazo que se habrán metido en el cuerpo unas horas antes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario